In het eerste weekend van juni heeft Illustere Figuren voor de tweede keer intrek in Grand Theatre genomen voor een Illustere Figuren Weekend. Wij hebben ons ditmaal opgesloten met regisseur en choreograaf Guy Weizman (NNT en Club Guy & Roni) om in een intensieve werksessie materiaal te ontwikkelen voor de nieuwe voorstelling die in februari 2018 uitkomt.

Het is een futuristische ontdekkingsreis waarbij we op zoek gaan naar de ‘nieuwe’ mens. We stellen onszelf de vraag wat de gevolgen zijn van alle technologische ontwikkelingen voor de mensheid. We kunnen missende ledematen vervangen door robotledematen, de grens tussen menselijk bewustzijn en de digitale wereld begint te vervagen en de mens treedt steeds verder het heelal in. Het is slechts een kwestie van tijd tot de eerste mens op Mars landt. Of we het willen of niet, de nieuwe mens komt er aan. Maar hoe ziet deze nieuwe mens eruit? Hoe beweegt zij door de ruimte?

Hier een korte impressie van het werkweekend met Guy Weizman

Komende voorstellingen

Premiere
februari 6, 2018
20:00
Grand Theatre
Groningen
Uitverkocht
februari 7, 2018
20:00
Grand Theatre
Groningen
Meer info volgt
februari 8, 2018
20:00
Grand Theatre
Groningen
Meer info volgt
februari 9, 2018
20:00
Grand Theatre
Groningen
Meer info volgt

Crowdfunding Renault 4 een Auto Biografie

Illustere Figuren is een theatercollectief uit Leeuwarden dat elk jaar een voorstelling wil produceren.
Voor onze nieuwe voorstelling  “Renault 4 – Een Autobiografie” (te zien op Simmerdeis Drachten, Noorderzon Groningen en op locatie in Leeuwarden) starten we een crowdfundingsactie.

De makers vinden deze voorstelling en de inhoud ervan zo belangrijk, dat zij zelf maximaal willen investeren in deze voorstelling, maar ook dan komen ze nog net wat tekort om de minimale begroting rond te krijgen. 

Wilt u meer over de voorstelling weten ga dan naar: “Renault 4 – Een Autobiografie”